2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Fesztiválok

Fesztiválok

Fenntartható fesztivál

Fenntartható fesztiválA környezettudatos szemlélet, a fenntartható fejlődés népszerűsítését tűzte zászlajára a hazai fesztiválpiac legnagyobb hagyományokkal bíró rendezvénye, a Szegedi Ifjúsági Napok. Ennek keretében, a magyar fesztiválok közt elsőként a SZINen találkozhatunk visszaváltható söröspohárral, valamint biológiailag lebomló étkezési eszközökkel. Boros Gyula, a rendezvény főszervezője szerint nem az a cél, hogy a SZIN „zöld fesztivállá” váljon. „Arra törekszünk, hogy az emberek felismerjék és átérezzék saját, egyéni felelősségüket” – nyilatkozta a főszervező.
Bővebben...

A nyár legSZINesebb fesztiválja

A nyár legSZINesebb fesztiváljaMindenki már most írja be a naptárjába: augusztus 27-31. között SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb hagyományokkal rendelkező rendezvénye, a nyár utolsó nagy fesztiválja a Tisza-parti város Újszegedi Partfürdőjén várja látogatóit – mások mellett - a Morcheeba, a Backyard Babies, a Within Temptation, a Russkaja, MC SirReal(Freestylers) illetve a hazai zenei élet legismertebb képviselőinek társaságában.
Bővebben...

ÖkoSZIN

ÖkoSZINAz ökotudatos életszemlélet népszerűsítését tűzte zászlajára a hazai kulturális rendezvénypiac legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő fesztiválja, az idén 40 éves Szegedi Ifjúsági Napok. Ennek keretében pályázati felhívást tesznek közzé, melyre a témával foglalkozó civil szervezetek jelentkezését várják.
Bővebben...

Szabadság, szerelem, SZIN

Szabadság, szerelem, SZINA hazai fesztiváltörténelem első ifjúsági-zenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli negyvenedik születésnapját. Ez alkalommal - április 15-től - negyven napig olcsóbban lehet megvásárolni az elővételes SZIN bérletet. A nyári fesztiválszezon legnagyobb záróbulija idén augusztus 27-30 között várja látogatóit az Újszegedi Partfürdőn. Vízpart, napsütés, haverok, szabadság és szerelem.
Bővebben...

Balaton Sound Fesztivál - Négy nap világsztárokkal Zamárdin

A soproni VOLT után és az óbudai Sziget Fesztivál előtt jön a Balaton Sound, ahol július 10. és 13. között csupa nagy névvel bulizhatunk, a már ismert hazaiak mellett. Itt lesz a Fatboy Slim, a Massive Attack, a the B-52s, a Godfrapp, a Russkaja, David Guetta, Richie Hawtin és még sorolhatnánk. A négy nap programja elég sűrű, így minden napra több húzónév is jutott.
Bővebben...

Újabb nagyágyúk a Balaton Sound programjában

A Fatboy Slim, a Massive Attack, Armin Van Buuren és több neves nemzetközi előadó bejelentése után újabb világsztárok részvétele vált biztossá a Heineken Balaton Sound Fesztiválon. Már biztosra vehető, hogy Zamárdi szabadstrandján ünnepelhetjük július 10-11-12-13-án - többek között - a B-52s csapatát, RICHIE HAWTIN-t, MYLO-t, valamint NICOLA CONTÉ-t.
Bővebben...

Fatboy Slim a Balatonon

A Balatonnál lesz Fatboy Slim, Sopronban viszont lesz brit őspunk, balkánbuli, újhullámos dalok francia bossanova-átiratban, svéd rapmetál, német kókuszember és divatos dj-k, többnyire mind ismerősek, mert már láttuk őket. De lesznek jók is, illetve állítólag jönnek még jobbak.
Bővebben...

Balaton Sound: több műfajban is világsztárok

Július 12 és 15 között rendezik meg Zamárdiban a - már sokféle néven emlegetett - balatoni fesztivált. A szervezők az eseményre több műfajban is világsztár fellépőket ígérnek: ott lesz - többek között - a Beastie Boys, a Basement Jaxx, Kruder & Dorfmeister, Eric Prydz, Roger Sanchez és José Padilla is.
Bővebben...

31. oldal / 31

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>