2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Fesztiválok

Fesztiválok

A The Offspring a FEZEN-en

FEZEN 2017A kaliforniai sikercsapat, a The Offspring is Székesfehérvárra érkezik augusztusban. Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz,

Bővebben...

Fantasztikus siker: A Sziget a nemzetközi sztárok kedvenc fesztiválja

SzigetJanuár 11-én, a késő esti órákban osztották ki a 2016-os évadot értékelő, a nemzetközi fesztiválszakma legnívósabb díjának számító European Festival Awardot.

Bővebben...

2017: 25. hét együttlét

SzigetA jubileumi Sziget első bejelentésben hozza, amit várunk kedvenc fesztiválunktól: változatos stílusok, aktuális fellépők, akik közül többen új lemezanyaggal örvendeztetik meg a 25. Szigetet, 2017. augusztus 9-16. között.

Bővebben...

Újabb VOLT sztárok a palettán

Volt

Az eddig bejelentett Linkin Park után újabb világsztár fellépőket tettek közzé a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A friss csomagban – mások mellett – olyan nevek sorakoznak,

Bővebben...

Bombaerős nevekkel indít a Sound

Balaton SoundTöbb mint egy tucat előadót hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői, már az első szériában olyan neveket, mint Kygo, Hardwell, de elmaradt 2016-os fellépését pótolja Robin Schulz is.

Bővebben...

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

Ismét meghódítja Velencét az EFOTTA 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő.

Bővebben...

A Sziget és Telenor mutatta be az első hazai Viber-matricacsomagokat

SzigetA Sziget Fesztivál és a Telenor Magyarországon elsőként mutatta be Viber matricacsomagját. A Sziget hivatalos Szitizen-matricái,

Bővebben...

Metal erősítés a FEZEN-re - újabb négy nevet jelentett be a fesztivál

FEZEN 2017Alakul a 20. jubileumi FEZEN fesztivál programja, a már korábban bejelentett Alice Cooper mellé most újabb zenekarok csatlakoznak.

Bővebben...

FEZEN 2017- Az első név: ALICE COOPER

FEZEN 2017Több mint 40 színpadon töltött év és közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött, 20 év után ismét hazánkban ad koncertet Alice Cooper!

Bővebben...

Emlékezzünk az ideire, készüljünk a jubileumra!

VoltAz idei soproni nyári fesztiválhétvége legjobb pillanatait sűrítette össze a Telekom VOLT Fesztivál most elkészült aftermovie-ja. A VOLT azonban csak nyelvtanilag múlt idő:

Bővebben...

Sound: 72 (akci)óra

Sound: 72 (akci)óraNovember 8-án 12 órától - 3 napon át – lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a jövő évi Balaton Sound bérletekhez, mi több, ezalatt a 72 óra alatt 72 exkluzív ajándékcsomag is gazdára talál.

Bővebben...

Bréking: A Linkin Park nyitja a jubileumi VOLTot

Bréking: A Linkin Park nyitja a jubileumi VOLTotPár nappal ezelőtt a VOLT Facebook oldalán azt ígérték a szervezők, hogy a jubileumon az ünnephez méltó program fogadja majd a közönséget.

Bővebben...

Zöldültek a vendéglátók a Szigeten

SzigetA Sziget idén – a környezettudatos fesztiválozás jegyében - a fesztiválon lévő vendéglátóhelyeket is osztályozta.

Bővebben...

3. oldal / 31

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>