2019. Augusztus 26., Hétfő

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

Helikopter, csoki, csipsz és bio teaDavid Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra. Van, aki helikopteres szállítást, van, aki csokit és csipszet kér és akad, aki saját magának főz. Mindezt július 8-11. között, Zamárdiban.

Semmilyen körülmények között nem szabad a megadott listától eltérő ételeket adni!” – áll a felszólítás az idei Heineken Balaton Sound egyik sztárjának kívánságlistáján, s mint megtudtuk a művész rendkívül szigorú étrendjének megszegése komoly egészségügyi problémát és a show lemondását jelentené. Épp ezért alapanyagok és konyhai eszközök állnak a listán, hogy majd a művész maga tudja elkészíteni a kívánt és megengedett étket.

Huszonegy fővel érkezik a Sound egyik sztárja és összesen hetvennégy törölközőt rendeltek a fellépés előtt, alatta és utána na meg néhány sört, drága pezsgőt csokit és csipszeket. A nem túl részletes kívánságlistán azonban kiemelték, csak Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjén lévő szállodában hajlandóak megszállni.

A Dj-k fogyasztási szokásaiban nagy a szórás: van ki a Dj pultba egy minihűtőt rendelt 3 db pezsgővel sörrel és vízzel, másik Dj viszont kért egy üveg tequilát, egy üveg vodkát és egy üveg whikey-t, négy üveg pezsgőt harminchat üveg sört némi üdítőt és vizet. A fellépő zenekarok közt az egyiknek a sör, bor, vodka, pezsgő választékon túl vitamin tabletták és bio tea szerepel a listán, egy másik fellépő banda 100 db törölközőt kér és az alkoholon kívül nagy mennyiségű ginseng teát.

Messze a legnagyobb várakozás David Guetta szombati fellépését kíséri. Miközben a francia sztár pár éve még klubokban játszott, tavaly a Heineken Balaton Sound 8000 fős arénáját töltötte meg, 2010-ben már csak a Nagyszínpadon, fő műsoridőben vállalt fellépést, méghozzá úgy, hogy a show után azonnal helikopterrel kell tovább repíteni egy szerb fesztiválra…

A foci VB döntője épp a Sound vasárnapjára esik, így Jamiroquai koncertje - a fesztivál nagyszínpados záró eseménye – csak a VB után kezdődik, a mérkőzést a közönség a strandon és a küzdőtéren óriási kivetítőkön követheti. Ennek Jay Kay és csapata is örül, lévén a döntőt ők sem szívesen hagynák ki…

A tavalyi kívánságlisták között Moby ridere tűnt a leginkább különlegesnek: ő egy komplett konditermet rendeztetett be a színfalak mögött. Amikor meglátta, hogy a szervezők ezt teljesítették, nagyot nevetett: “ezt még sehol a világon nem vették komolyan” – mondta a maximalista soundosoknak. Reméljük, idén is elégedettek lesznek a Heineken Balaton Sound sztárjai és vendégei!

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>