2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound

Balaton Sound

Balaton Sound 1. nap

Július 7-én elindult az ország legtrendibb fesztiválja, az idén ötödik alkalommal megrendezett Balaton Sound. A kezdő nap és a hirtelen jött hőség ellenére máris rengetegen vannak, a szervezők legnagyobb örömére. Akadnak, akik már szerda este birtokba vették a fesztivál területét, de csütörtök kora délutánra már elfogytak a sátorhelyek, megteltek a VIP kempingek és a környékbeli szállások.
Bővebben...

Hőségriadó a Soundon is! + az 1. nap képei

Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért a Heineken Balaton Sound orvosa felhívja a figyelmet, hogy minél több folyadékot fogyasszanak a látogatók, és lehetőleg hordjanak fejfedőt. A szervezők a hőségriadó időtartamára felfüggesztik az ásványvíz behozatalának mennyiségi korlátozását. A hőségriadó végéig felfüggesztik a Sound szervezői az ásványvíz behozatalára korábban előírt mennyiségi korlátozást. Mindezeken túl a fesztivál területén vizet is osztogatnak.
Bővebben...

Szigorú biztonsági intézkedések és megtelt szállások a Balaton Soundon

ZamárdiA csütörtökön kezdődő elektronikus fesztivál látogatóit új biztonsági intézkedések várják – adta hírül az MTI. A rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően a nyitás előtt két nappal az összes szálláshely elkelt. Zamárdi polgármestere, Csákovics Gyula úgy nyilatkozott, hogy a rendezvényen belüli programokon is beléptető rendszereket és több vészkijáratot létesítenek, valamint dupla kordonokat állítanak fel.

Bővebben...

Végre meleg lesz a Heineken Balaton Soundon

BS 2011Ismét egy kihagyhatatlan hosszú hétvége: július 7-től beindul a Heineken Balaton Sound, a Balaton hangja, idén – mások mellett – Snoop Dogg, David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Mika, a Portishead és az Underworld társaságában. 28, 32, 32, 33. Ez a számsor nem az előre várható napi látogatók száma ezer főben, hanem a Balaton-partra, a hétvégére prognosztizált hőség Celsius fokban.
Bővebben...

Heineken Balaton Sound - Házirend (a 2011. május 31-től hatályos módosítások dőlt betűvel jelölve)

Balaton SoundA belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Heineken Balaton Sound Fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a Sziget Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), kártya-mellékletét és jelen házirendjét, (amely egyben az ÁSZF melléklete), és tudomásul veszed, annak betartását. A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük.
Bővebben...

Július 7 és 10. között Zamárdin a helyed!

Balaton SoundAlig egy hét múlva startol a hazai fesztiválok között egyedülálló stílust teremtő Heineken Balaton Sound, olyan sztárok részvételével, mint Armin van Buuren, Axwell, Tiesto, Mika, Snoop Dogg vagy David Guetta.  Az idén ötödjére megrendezésre kerülő 4 napos fesztivál a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb gyermeke, de kétség sincs a felől, hogy az itthoni és külföldi bulizni vágyók egyik legnagyobb kedvencévé nőtte ki magát.
Bővebben...

Heineken Balaton Sound: Újabb érkezők

SoundNincs megállás: nem sokkal azután, hogy kilenc külföldi fellépővel bővült az idei Heineken Balaton Sound programja, most tíz újabb nemzetközi sztár érkezésének örülhetünk. Többek között Freq Nasty, DJ Die, Jochen Miller, Dillinja, MC Wrec és a 2020 Soundsystem is most jelentette be, hogy részt vesz idén a Balaton-parti fesztiválon, melyre április 30-ig kedvezményes áron válthatjátok meg belépőiteket.
Bővebben...

Lopott Sound jegyek

Balaton SoundEgyebek mellett lopott Balaton Sound jegyek is forgalomba kerültek a minap, a fesztivál szervezői azonban a sorszámokat letiltatták, így a jegyek a belépésre már nem jogosítanak. A tavalyi évhez hasonlóan idén is megjelentek a feketepiacon hamis fesztiváljegyek. A most ellopott kontingens sorszámait azonban már a jegyiroda jelentette a szervezőknek, akik a jegyeket azonnal le is tiltották.
Bővebben...

Snoop Dogg, Mika és David Guetta is Zamárdiban!

Snoop DoggTovább erősödött az ötödik Heineken Balaton Sound programja, a július 7-10 között Zamárdiba látogató világsztárok sora ugyanis újabb csokornyi névvel bővült. A Nagyszínpadon lép fel többek között a legnagyobb amerikai hip hop-ikon, Snoop Dogg. Jön a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, Mika és immáron negyedszer tér vissza minden idők legsikeresebb DJ-je, David Guetta is!
Bővebben...

Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenketten mát neveztek

TiestoIdén 2011. Július 7-10. között immáron ötödik alkalommal, gyűlnek össze Zamárdiban a Balaton-parti szerelmesei. Ez alatt a négy nap alatt a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel találkozhat. Idén tizenkét nevet jelentettek be, és mára szinte biztosra vehető, hogy a Heineken Nagyszínpadon láthatjuk a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
Bővebben...

Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

Balaton Sound 2011Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
Bővebben...

Balaton Sound '10

BS 2010Mondhat mindenki amit akar, és a mindenféle statisztika ide-vagy oda, rettenetesen sokan voltak az idei Balaton Sound fesztiválon. Bizonyítja ezt az is, hogy idén, pontosabban a Pendulum koncert idején az egyik oldalról való bejutást a biztonságiak lezárták. Ebből fakadóan a másik megközelítési oldalon iszonyatos dugók alakultak ki időnként, és konkrétan úgy kellett magát átpréselnie az embernek a továbbjutás érdekében. Na, de kanyarodjunk csak vissza az első naphoz.

Bővebben...

Heineken Balaton Sound: negyedszer is nagy siker

Strandhangulat, balatoni naplemente, minőségi szolgáltatások és világsztárok hosszú sora – ezek a Heineken Balaton Sound legfontosabb összetevői. Negyedik alkalommal is majd’ 90.000-en érkeztek a Balatonpart legrangosabb fesztiváljára, amely David Guetta szerint a legjobb hely a világon! – adta hírül Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke.
Bővebben...

6. oldal / 8

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>