2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound

Balaton Sound

A Balaton Soundra hangolódva – 0. nap

Balaton SoundSzerdán a nulladik nappal elindult a hatodik Balaton Sound. Úgy gondoltuk, megnézzük, milyen lehetőségeket kínál egy nappal a hetijegyesek belépése előtt Zamárdi. Meglepődtünk: a szélsőséges időjárás sem vette el a 0. napra érkező fesztiválozók kedvét.
Bővebben...

Burn Studios Frame Array: Hangorgia és fényvarázs a Soundon

Balaton SoundLenyűgöző képi világ és tökéletes zenei élmény: ezt kínálja a Heineken Balaton Sound legeredetibb és leglátványosabb partihelyszíne, a Burn Studios Frame Array.
Bővebben...

Burn Studios Frame Array a Balaton Soundon

Balaton SoundEgy majd’ három emelet magas felépítménnyel, a világ egyik legmenőbb és legkifinomultabb hangtechnikájával felszerelve és nem utolsó sorban a világhírű Kiégő Izzók által kidolgozott látványvilággal mutatkozik be a Heineken Balaton Sound legizgalmasabb és leglátványosabb parti helyszíne, a Burn Studios Frame Array. Ilyen komplex audio-vizuális partiélmény még nem volt határon innen, se túl.
Bővebben...

Afrojack is érkezik a Soundra

SoundA Heineken Balaton Sound nulladik napi “bemelegítő” programját – Ákos szintirock produkciója mellett – napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadőja, Afrojack teszi teljessé. Erre a napra érkezik még a feltörekvő holland house DJ-producer, Apster, majd a “rendes” Sound napokon fellép - a fergeteges forgatagban – a Booka Shade, Dizzee Rascal, a Mouse on Mars és a MiniCoolBoyz.
Bővebben...

Armin jön Björk helyére a Soundon

SoundA trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában.
Bővebben...

És még nincs vége: Knife Party, Tinie Tempah, Sven Väth

Balaton SoundÚjabb világsztárok nevei kerültek napvilágra az idei Heineken Balaton Sound eddig is erős felhozatalából. Köztük a Pendulum alapítóinak electro-house projektje, a Knife Party, a kétszeres Brit Awards és egyszeres Ivor Novello-díjas Tinie Tempah valamint a német elektronikus zene egyik legfontosabb alakja, Sven Väth. És aki még nem tudná: idén egy nappal korábban, július 11-én indul a Heineken Balaton Sound.
Bővebben...

David Guetta és Paul Kalkbrenner Zamárdiban!

Balaton SoundTucatnyi újabb név látott napvilágot a Heineken Balaton Sound idei felhozatalából. Köztük a világ elsőszámú DJ-je, David Guetta, aki már-már rezidensnek számít Zamárdiban, ötödször lép fel a fesztiválon.
Bővebben...

Avicii nyitja a Heineken Balaton Soundot

Balaton SoundBjörk után további tíz világsztár részvételét jelentették be a Heineken Balaton Sound szervezői. A névsor nemcsak rendkívül illusztris, de igazán sokrétű is. Ma már biztosra vehető, hogy a legjobban várt sztárok közül Zamárdiba érkezik júliusban többek között Avicii, az Example, a Gossip, Steve Angello és Carl Cox is.
Bővebben...

Pozitív mérleggel büszkélkedhet a Balaton Sound

Balaton SoundA Sziget Kulturális Menedzser Iroda által július 7-10. között megrendezett fesztivál minden eddigi rekordját megdöntötte, és végig telt házzal üzemelt. A 4 nap alatt összesen 101 és fél ezer ember látogatott el Zamárdiba, hogy részt vegyen az ország legtrendibb, elektronikus zenét kínáló fesztiválján.
Bővebben...

A Balaton Sound 3. szombati napja

Balaton Sound 2011Szombat este szinte kizárólag a nagyszínpad eseményeit volt érdemes követni, ahol az előző napokhoz hasonlóan a legnagyobb közönség-kedvencek léptek fel. Szinte hihetetlen, de a fesztivál fő támogatójának vízen úszó beach-én kora reggeltől másnap hajnalig, kánikula ide vagy oda, telt házzal tombolnak.
Bővebben...

Balaton Sound egy újabb nap estéje

Balaton SoundPéntek este tovább folytatódott a Balaton Sound változatos zene kínálata. A második napon  is szinte teltház volt. Kora délután, bár még erős volt a nap, de kibújtak rejtekükből a fesztiválozó fiatalok, és nekivágtak, hogy megnézzék, mely színpadon és sátorban milyen a választék.
Bővebben...

Balaton Sound a 2. pénteki nap

Balaton Sound 2011Későn feküdtünk, korán keltünk, nem önszántunkból. A meleg miatt sokan képtelenek voltak kialudni magukat, mint ahogy bennünket is kikergetett a sátrunkból a hőség. Akadtak, akik a Sound orvosának kérése ellenére a parton, olykor a napon fekve aludtak. A szabadstrandon egy talpalattnyi helyet sem lehetett találni, és ez este 8-ig, amíg ki nem zavarják a biztonságiak az embereket a vízből, így is marad.
Bővebben...

Máris elfogytak a bérletek a Soundra

BS 2011Már az első napon majdnem teltház volt a Heineken Balaton Soundon. Az indító napon elfogytak a bérletek, s a napijegyből is csak pár száz maradt a pénztárakban. 27 ezren voltak csütörtökön a zamárdi szabadstrandon. Óriási a buli a zamárdi szabadstrandon, valóban itt van mindenki, aki számít. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni a Heineken Balaton Soundra, ami idén ötödik alkalommal hívja a Balaton-partra a látogatókat.
Bővebben...

5. oldal / 8

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>