2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound

Balaton Sound

Már a péntek is teltházas!

SoundA MasterCard Balaton Sound szervezői bejelentették, hogy a szombati mellett már a pénteki napra szóló jegyek is elfogytak. Ezért napijegyeket a fesztiválra már csak a csütörtöki és a vasárnapi napra lehet kapni.
Bővebben...

Breaking: CeeLo Green megy, Afrojack jön

Breaking: CeeLo Green megy, Afrojack jönCeeLo Green lemondta júliusi koncertjeit, köztük a Zamárdiba tervezett fellépését is. A fesztiválszervezők felkérésére az egyik legnépszerűbb holland DJ, Afrojack tölti be a keletkezett űrt. A Gnarls Barkley jobbik fele, CeeLo Green beül az amerikai Voice tehetségkutató műsor zsűrijébe, ezért törölte júliusi fellépéseit és visszautazik az Egyesült Államokba.
Bővebben...

Elfogytak a bérletek a Balaton Soundra

Elfogytak a bérletek a Balaton SoundraMár csak napijegyet lehet váltani a – kategóriájában – legjobb európai fesztiválra, azaz a MasterCard® Balaton Soundra. A bérletek ugyanis – az elővételes időszak lezárulta előtt jóval – elfogytak.
Bővebben...

Duplájára nőtt az érdeklődés a Sound iránt

Balaton SoundSoha nem látott figyelem kíséri Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját, amely hivatalos neve az idei évtől MasterCard® Balaton Sound. Idehaza és külföldön egyaránt közel duplájára nőtt az érdeklődés, amely eredményeként mára mindössze 1000 bérlet áll a közönség rendelkezésére.
Bővebben...

Sound a strandon

Sound a strandonÚjabb nevek kapcsolódnak a Balaton Soundon a korábban bejelentett sztárparádéhoz. Jön Nas, a New York-i hip-hop ikon, a három trance-szuperhős, azaz Above and Beyond, az egyik legsokoldalúbb és legképzettebb drum'n'bass játékos, Dj Friction, és sokan mások.
Bővebben...

Újabb 21 név a Balaton Soundon

Balaton SoundÚjabb huszonegy fellépőt sorakoztattak fel a Balaton Sound szervezői, köztük – az eddigi kínálathoz hasonlóan - nagyszínpadok legnagyobb DJ-i és egyedi hangzású, kísérletező producerek egyaránt feltűnnek a névsorban. Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii, itt lesz a piszkos szájú hip-hop és R&B guru, Cee Lo Green, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások.
Bővebben...

Újabb sztárok a híres fesztiválon...

Balaton SoundÚjabb nagy nevek a Balaton Sound fesztiválon,- Prodigy, Calvin Harris vagy a Wu-Tang Clan. A leghíresebb európai fesztivál idén is kirukkol magáért, mert jönnek a sztárok az elektronikus zene minden stílusában.
Bővebben...

The Prodigy a Soundon

The Prodigy a SoundonTucatnyi újabb név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett felhozatalához, köztük a Prodigy, Calvin Harris vagy a Wu-Tang Clan. Kategóriájának legjobb európai fesztiválja idén is hozza a tőle elvárt színvonalat:
Bővebben...

We Love Balaton

Balaton SoundA néhány hete Európa legjobbjának választott Balaton Sound fesztivál főszervezői és a We Love Budapest portál vezetői új és hiánypótló projektet indítanak útjára. A "We Love Balaton” című, nagyszabású kampány keretében számos kategóriában a Balaton régió minőségi produkcióit gyűjtik csokorba.
Bővebben...

A Balaton Sound lett a legjobb

SoundA tavalyi Sziget győzelem után idén  - egy másik kategóriában - a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb zenei fesztiválja győzedelmeskedett a legnagyobb fesztiválelismerés, a Festival Awards Europe megmérettetésén. Ezúttal - a „közepes méretű” fesztiválok közt - a Balaton Sound bizonyult Európa legjobbjának. Az Európai Fesztiválszövetség által életre hívott verseny díjait 9-én késő este, a hollandiai Groningenben adták át.
Bővebben...

A Balaton Soundra hangolva – 3. és 4. nap

SoundJelentjük, hazaértünk, és csak a szépre emlékezünk. Elfeledjük, hogy milyen volt sokadjára is megázni, hajnalban vacogni a sátorban, inkább felidézzük, hogyan telt az utolsó két nap Zamárdiban. Never enough of the beat!
Bővebben...

Balaton Soundra hangolva – 2. nap, amikor elfogyott az erőnk

SoundA péntek délután a pihenésről szólt számunkra, és mégis megtörtént velünk a fesztiválozók legnagyobb réme: a táv felénél elértük a holtpontot, és hamar a fáradtság lett úrrá rajtunk, úgyhogy nem mondhatjuk el, hogy ez volt számunkra a Sound legeseménydúsabb napja.
Bővebben...

A Balaton Soundra hangolódva – az első nap élményei 1. nap

SoundBár az eső kicsit megtépázta a hangulatot, a csütörtök estére újult erővel indultunk neki, miután a nap megkegyelmezett nekünk, és délutánra rekkenő hőség lett. 
Bővebben...

4. oldal / 8

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>