2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound

Balaton Sound

Ünnepre készül a Balaton Sound

Ünnepre készül a Balaton SoundSzakmai kapcsolat, bimbódzó szerelem, a várva várt fesztivál. Sok mindenkinek és sok félét jelent a Balaton Sound. Most pedig ez a rengeteg élmény nem csak emlékezetes pillanatokat,

Bővebben...

Emlékezetes bulik a Soundon

Emlékezetes bulik a SoundonTizedik alkalommal jelentkezik idén a Balaton Sound, a jeles évforduló kapcsán pedig arra kérik a rajongókat, hogy a www.tesoundod.hu oldalon osszák meg legkedvesebb élményeiket a fesztiválról.

Bővebben...

Végleges a Sound programja

Végleges a Sound programjaMintegy harminc új név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett fellépőihez, ezzel teljessé vált Európa legjobb vízparti bulifolyamának programja.

Bővebben...

A Te Soundod…

A Te Soundod…Az idei évben tizedik születésnapját ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt 10 év Soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni.

Bővebben...

Tovább erősít a Sound

Tovább erősít a SoundÚjabb világsztárok csatlakoztak az idén tizedik alkalommal jelentkező Balaton Soundhoz. A nyár legjobb vízparti fesztiválja az elektronikus tánczene, a hiphop és r’n’b műfajok sztárdömpingjén túl számos meglepetéssel készül a jubileumra.

Bővebben...

BALATON SOUND BOAT PARTIES - exkluzív hajós bulik a Balaton vizén

BALATON SOUND BOAT PARTIES - exkluzív hajós bulik a Balaton vizénA Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak.

Bővebben...

Ünnepre hív a Sound

Ünnepre hív a SoundAz idén tizedik alkalommal jelentkező, megújuló Balaton Sound minden eddiginél változatosabb zenei kínálattal készül a jubileumra.

Bővebben...

Újabb sztársor a Soundon

Újabb sztársor a SoundonÚjabb tucatnyi fellépő csatlakozott a Balaton Sound nemzetközi sztárkínálatához. Friss hír, hogy Európa legjobb vízparti bulisorozatán – július 6. és 10. között – fellép Dimitri Vegas & Like Mike, Tyga, Sven Väth és a megannyi további nemzetközi név mellé már csorognak a hazai fellépők is.

Bővebben...

Martin Garrix is jön a Soundra

Martin Garrix is jön a SoundraMi is lehetne a legjobb karácsonyi ajándék a Balaton Soundtól? Egy Martin Garrix fellépés önmagában egyet jelent egy elképesztő bulival: az idei Sziget End Show után 2016-ban újra Zamárdiban lesz látható az ifjú titán.

Bővebben...

Sound: Tíz év, tíz név

Sound: Tíz év, tíz név2016. július 6-10. között tizedik alkalommal tölti tele Zamárdi szabadstrandját a legizgalmasabb vízparti bulifolyam, a Balaton Sound, jövőre is a MOL Nagyon Balaton keretében. Az első bejelentés – stílusosan – tíz fellépőt tartalmaz,

Bővebben...

Sound, a legjobb vízparti buli

Sound, a legjobb vízparti buliVilágsztárok sokaságával, megújult külcsínnel, extra látványosságokkal, bővült vízparti party- és chill helyszínekkel indul az idei Sound július 8-tól, s tart 5 napon át. A jegyek június 23-ig még olcsóbbak, érdemes sietni!

Bővebben...

Itt a Sound himnusz: By The Shore

Itt a Sound himnusz: By The ShoreElkészült a MasterCard Balaton Sound idei himnusza. A zenéjét Lotfi Begi készítette és a dalt Herrer Sára énekli. A zenével együtt megérkezett a himnusz dalfilmje is.

Bővebben...

Sztárok, stégek, teraszok és koktélbárok

Sztárok, stégek, teraszok és koktélbárokAz idén kilencedik alkalommal jelentkező vízparti prémiumfesztivál, a MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programmal várja a Balaton partjára az elektronika rajongóit.

Bővebben...

2. oldal / 8

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>