2020. Április 2., Csütörtök

Útvonal: Belföld Turizmus

Turizmus

Lángos itthon és a világ körül

Lángos itthon és a világ körülA lángosra sokszor tekintünk hungarikumként. A magyarok többségének egy Balaton parti nyaralás vagy éppen egy nyüzsgő piac is szinte elképzelhetetlen a sajtos-tejfölös, kelt tésztás finomság nélkül.

Bővebben...

Háromcsillagos füredi strandok

Háromcsillagos füredi strandok Idén is osztályozta, minősítette a balatoni strandokat a Balatoni Szövetség. A legjobb strand különdíját a vonyarcvashegyi Lídó strand nyerte el.

Bővebben...

Balatoni lányé az álomállás

Balatoni lányé az álomállás Deli Kittié a Magyar Turizmus Ügynökség állása. A Magyar Turisztikai Ügynökség és az itthon.hu hirdette meg az állást, felhívásuk szerint a szerencsés kiválasztottnak,

Bővebben...

Nagyon tiszta a Balaton vize

Nagyon tiszta a Balaton vizeNagyon tiszta a Balaton vize - állapította meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Ökológiai Kutatóközpontja. A Balatoni Limnológiai Intézet tájékoztatása szerint a vízben messze a határérték alatt van az algakoncentráció.

Bővebben...

Balaton Best Card az északi part hét településén

Balaton Best Card az északi part hét településénSok turista még a pihenésre szánt nyaralást is végigrohanja, hogy minél több helyen, minél több élményt szerezzen, de ezeket valójában nincs ideje igazán átélni.

Bővebben...

Balatonfüred májusi programja - frissítve

BalatonfüredAz alábbi programokkal várják az odalátogatókat májusban Balatonfüreden.
Bővebben...

Füredi Tavaszi Fesztivál

Füredi Tavaszi FesztiválBalatonfüred Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és családját a Füredi Tavaszi Fesztivál rendezvényeire. A rendezvény fővédnöke: Hammerstein Judit kultúrpolitikáért felelős helyettes államtitkár.
Bővebben...

Biciklis település-bejárást tartott a gyenesdiási polgármester

GyenesdiásGál Lajos, Gyenesdiás polgármestere május első hetén kerékpáros település-bejárásra indult a nyugat-balatoni üdülőfalu gyermekképviselő-testületének tagjaival. A bejárás célja, hogy a gyerekek megmutassák a településvezetésnek, hogy az ő szemszögükből mitől lehet a családbarát üdülőfalu még vonzóbb a gyermekek számára.
Bővebben...

Budapesti Infópont…

InfópontTurisztikai érdekesség fogadta azokat, akik Tihany-termékek után érdeklődnének. Budapesten a Batthyány utcában (buszparkolóval szemben) megnyílt az Infópont üzlet, melyben turisztikai információkat, tihanyi-termékeket, süteményeket, üdítőitalokat lehet kapni.
Bővebben...

1. oldal / 4

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>