2019. Augusztus 23., Péntek

Útvonal: Belföld Turizmus Balatonfüredi kirakodóvásár

Balatonfüredi kirakodóvásár

BalatonfüredBalatonfüreden is lesz piaca,- a vásárcsarnok előtti téren április 15-től minden vasárnap kirakodó vásár várja az arra látogatókat. A szervezők lehetőséget szeretnének adni az őstermelőknek, kereskedőknek, és termékkészítőknek arra, hogy bemutassák, illetve eladhassák termékeiket.

Természetesen a piac kínálatából nem maradhatnak el a pecsenyesütők és a bortermelők sem. Azok, akik megfelelő papírral rendelkeznek, azok a vásártéren felállított beton padokon rakhatják ki termékeiket. Azoknak, akiknek ezen a területen nem jut hely, ők a saját asztalukon árulhatnak. A szervezők azokra is gondoltak, akik csupán a megunt ruháikat, tárgyaikat szeretnék eladni,- ők mind ezt a bolhapiacon megtehetik.

Címkék: Balaton | Balatonfüred

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>