2019. Április 26., Péntek

Útvonal: Belföld Gazdaság Lámpás csomópont épül Tobrukban

Lámpás csomópont épül Tobrukban

Közlekedési lámpaBalatonfűzfő is indulni kíván azon a pályázaton, melyet a Közlekedés Fejlesztési Koordinációs Központ írt ki, a balesetveszélyes, csomópontok átépítésének finanszírozására, jelen esetben a tobruki kereszteződés átépítésére. Nyáron a meg növekedett idegenforgalom miatt, szinte lehetetlenné teszi az ott lakó autósok balra való kikanyarodását. A meg növekedett közlekedés miatt, már régóta aktuális lett volna a közlekedés átalakítása.

A pályázatról a testületnek gyorsan kellett döntenie mivel a beadás határideje a napokba le. Korábban a képviselő testület terveket, készítettet lámpás csomópont létre hozására, és most megragadva a pályázati lehetőséget, talán megvalósulható. A beruházás előre láthatólag hetven százalékos pályázati támogatás mellett kb.61 millió forintba fog kerül.

Címkék: Balatonfűzfő | fejlesztés

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>