2019. Szeptember 15., Vasárnap

Útvonal: Belföld És a többi... Világháborús bombák Balatonalmádiban

Világháborús bombák Balatonalmádiban

BombákHétfőn este, lakossági bejelentés érkezett a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, mely szerint az esőzés következtében második világháborúból visszamaradt robbanótöltet találtak, a Vörösberényi általános iskola mögött folyó Séd patak partján.

A bejelentés este kilenc órakor érkezett ezért addig, amíg a tűzszerészek azt el nem szállították, addig a rendőrség gondoskodott az őrzéséről.

Ma délelőtt a lövedéket kiemelték és el is szállították, de addig erre az időre 200 méteres körzetben ki is ürítették a lakóépületeket, (10 lakóházat) és az iskolát, illetve erre az időre korlátozták a 71-s főútvonal forgalmát. A tűzszerészek alaposan átnézték a területet, és még 16 db robbanótöltetet találtak, és azokat is elszállították. A bombákat valószínűleg az esti órákban egy közeli lőtéren fogják megsemmisíteni.

Címkék: Balatonalmádi | bomba

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>