2020. Január 25., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi... Miniszterek, nagykövetek találkozója Balatonfüred

Miniszterek, nagykövetek találkozója Balatonfüred

MiniszterekTavasszal Balatonfüreden öt uniós találkozót tartanak, melyen a legrangosabb távközlési miniszterek értekezlete lesz. A város elsősorban kulturális rendezvényeivel szeretné felhívni magára a figyelmet, melyet a nemzetközi sajtótájékoztatón is bemutatnak. Ennek az igen fontos tanácskozásnak, eseménynek az Anna Grand Hotel ad otthont, melynek a pontos időpontja április 13-a és 15-e között lesz.

A hotelba 120 főre számítanak, akik a hivatalos delegáció tagjaiból tevődnének össze, de kb. ugyanennyi, lenne a diplomaták száma is, akik május 5-e és 8-a és 13-a és 15-e között a nagyköveti találkozóra szintén az Anna Grand Hotelba érkeznek. Március 30-án és április1-én a katonai Bizottság elszállásolása történik, mert a delegáció rendezvényei Várpalotán és Veszprémben lesznek. Az utolsó uniós rendezvényt a városban a természetvédelmi ülést június 7-e és 10-e között rendezik meg.
A programok helyszínét a külügyminisztérium jelölte ki. Balatonfüred most a figyelem központjába kerülhet, a különböző kulturális kísérőrendezvényeivel. Ekkor szokták tartani a Jókai Napokat, a Vitorlabontót, és ami szintén fontos, a város nyolcszáz éves fennállásának ünnepe, melyet Liszt Ferenc emlékéhez kapcsolódóan hangversennyel szeretnék „megkoronázni” a program sorozatot. A programok minden apró részletének megbeszélésére, pontosítására és egyeztetésére február közepén kerülne sor.

Címkék: Balatonfüred | miniszter

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>