2019. December 7., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi... Március 15-én indul a nosztalgiahajó

Március 15-én indul a nosztalgiahajó

CsongorEgy újabb program azoknak, akik március 15-én a városba látogatnak. Ezen a hosszú hétvégén Balatonfüredre érkezik a Csongor nosztalgia hajó, mellyel kedvezményesen ki hajózhatnak a Balatonra.

A gyerekeknek ingyenes a felnőtteknek pedig kedvezményes áron (1.500 Ft) utazhatnak a hajón. A Csongor egyelőre csak március 15-18 között közlekedik, a hajó rendszeres indítása április 1-től történik.  A kilencvenéves Csongor majd csak áprilistól indul rendszeresen a kikötőből. Az időjárás is kedvez a hajókázásnak, és a programmal az idei ünnep is színesebb lesz. A nosztalgia hajó a füredi kikötő és tihanyi hajóállomás között közlekedik,- menet ideje egy óra.

Jegyek a hajón kaphatók.

Indulási időpontok: 11.00, 12.30, 14.00 és 16.00 óra.

Címkék: Balaton | Balatonfüred | hajózás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>