2019. Szeptember 15., Vasárnap

Útvonal: Belföld És a többi... Királynő a királynőnek

Királynő a királynőnek

Anna bál2010. július 25-án Kocsis Korina lett a 185. Anna bál szépe. A „Bálok bálja”- nak tavalyi győztesét néhány kérdés erejéig faggattuk az elmúlt egy év tapasztalatairól. Az ifjú hölgy nagyon kedvesen és közvetlenül válaszolt nem csak az általunk, de a televízió és más médiák képviselői által feltett kérdésekre.

2010-ben, mikor párjától ajándékba kapta az Anna bál belépőjét, még nem is gondolta, hogy királynőként fog haza térni és gyökeresen megváltozik az élete. Kérdésünkre, hogy hogyan készült a versenyre, azt felet, nem lehet felkészülni, ő sem úgy ment el a bálba, hogy királynő akart lenni. Azonban mindennél csodálatosabb érzésnek írta le azt, amikor kimondták, hogy ő lett a királynő.

Anna bál

A 2010– es Anna bál címmel nem csak a királynőnek járó aranyalmát, hanem egy csodálatos Herendi porcelánvázát, egy estélyi ruhát és egy, egy hetes törökországi nyaralást is nyert, ahova édesanyja kísérte el.

Anna bál

Az ajándékok mellé természetesen nagyon sok boldog pillanatot és tapasztalatot gyűjtött az elmúlt egy évben. A 186. Anna bál szépének, aki mint most már tudjuk Frei Nikolett lett, azt tanácsolta, hogy élvezze ki az elkövetkezendő év minden egyes pillanatát.

Ezúton szeretnénk gratulálni Neki is és Frei Nikolettnek is a 186. Anna bál szépének.

Képgaléria Kocsis Korináról

Címkék: anna bál | Balatonfüred

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>