2020. Január 25., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi... Dr. Eőry Ajándok professzor „Élj száz évet, egészségesen"

Dr. Eőry Ajándok professzor „Élj száz évet, egészségesen"

Eőry AjándokPénteken este a közismert Eőry Ajándok professzor újra ellátogatott Alsóörsre. Mint mindig most is zsúfolásig megtelt a Művelődési Ház. Az előadásra sokan jöttek a környező településekről is, így Balatonalmádiból, Balatonfüredről, Veszprémből, Balatonfűzfőről, és voltak olyanok is, akik még messzebbről érkeztek. A professzor elmondása szerint a Biológus diplomát azért szerezte, mert érdeklődést tanúsított iránta, egyszóval elhivatottságból.

A matematikusit, pedig azért mert meg kellett élnie valamiből, és végül az orvosit a „földi és égi rendek” véget. Hazánkban, de főleg Budapesten a szegények orvosaként, az akupunktúra mestereként ismerik és szeretik. Segít a hajléktalanokon, és azokon az embereken, akik rászorulnak a segítségre, de nem tudják megfizetni a kezeléseket. Időnként mentőzik is, járja a Fővárost, kezeli és ellátja az utcán élő elesett embereket. Korát meghazudtolva, töretlenül végzi küldetését és feladatát az emberiségért.

Magyarországon évtizedek óta próbálja tanítani és oktatni a „gyógyszermentes”egészséges életmód lehetőségét. Alsóörsön az előadásában ismertette az emberi szervezet főbb meridiánium vonalait. A test bizonyos pontjaira kifejtett nyomással, és akupunktúrával elérhető a "gyógyszermentes" egészséges élet. A professzor a természet iránti szeretetét és tiszteletét, és a keleti gyógymód elsajátítását több ezer éves keleti országban sajátította el ahol élt, és a mai napig is gyakran visszajár. Véleménye szerint a nyugati orvoslás csak a tüneteket próbálja megszüntetni, ellenben a keletivel, melynek fő feladata az egészség megőrzése.

Az egészség megőrzését több ezer éves tradicionális hagyománnyal próbálják azt kezelni, gyógyítani. Kínában, ha egy egészséges ember megbetegedett, akkor az orvost hibáztatták, menesztették, mert nem őrizte kellően az egészséget. Végül a program után személyes konzultációra is volt lehetőség. Aki akart az  könyvet és CD is vásárolhatott. Végszóként sok sikert és jó egészséget kívánunk, és legközelebb is szeretettel várjuk!

Címkék: egészség | Eőry Ajándok

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>