2020. Január 25., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi...

És a többi...

Királynő a királynőnek

Anna bál2010. július 25-án Kocsis Korina lett a 185. Anna bál szépe. A „Bálok bálja”- nak tavalyi győztesét néhány kérdés erejéig faggattuk az elmúlt egy év tapasztalatairól. Az ifjú hölgy nagyon kedvesen és közvetlenül válaszolt nem csak az általunk, de a televízió és más médiák képviselői által feltett kérdésekre.
Bővebben...

Szobrot emelnek Ronald Reagannek Budapesten

RonaldAz amerikai elnök születésének 100 évfordulója alkalmából 2,2 méter magas szobrot állítanak Ronald Reagan tiszteletére Budapesten, a Szabadság téren. A bronzszobor készítője Máté István művész, az alkotást a Magyarországi Ronald Reagan Emlékbizottság állíttatta.
Bővebben...

Ma reggel rengett a Föld Magyarországon

FöldrengésHazánkban is mozgott a Föld. 2011. 07. 11-n hétfőn reggel röviddel 8 óra után földrengést észleltek Magyarországon. A Georisk Földrengés Mérnöki Irodánál a földrengést mérő szakemberek szerint a rengés erőssége 3,7-es volt, és a rengés középpontja Oroszlánytól délkeletre lehetett, a Vértesi Tájvédelmi Körzet területén.
Bővebben...

Halpusztulás a Balatonban

HalpusztulásIgazán nem szép látványt nyújt a Balaton akkor, ha abban nagy testű döglött halakat látunk. Nos, sajnos idén sem sikerült ezt elkerülni. Jó néhány hete óriási haltetemeket sodort partra a víz a Balatonon. Lassan itt van a turista szezon ideje, és a turisták megijednek, ha ilyet látnak.
Bővebben...

Világháborús bombák Balatonalmádiban

BombákHétfőn este, lakossági bejelentés érkezett a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, mely szerint az esőzés következtében második világháborúból visszamaradt robbanótöltet találtak, a Vörösberényi általános iskola mögött folyó Séd patak partján.
Bővebben...

Viharjelzés Budataván

ViharjelzésMost vasárnaptól, május 15-től a Balaton mellett Budataván, a fürdőzők számára nemcsak fényjelzéssel, hanem különböző színű zászlók felhúzásával is jelezik a vihar érkezését. Ez a szolgáltatás egy teljesen egyedülálló kezdeményezés.
Bővebben...

Jótékonysági koncert Balatonalmádiban: Japán javára

BortárA japán szökőár katasztrófáról az utóbbi napokban kevés hírt ad a média, de a helyzet továbbra is rendkívül súlyos. 220 ezer ház semmisült meg vagy károsodott olyan mértékben, hogy újjá kell építeni. Ez megfelel annak, mintha megyénket és még a Balaton régiót teljesen eltörölte volna egy rettenetes erő a föld színéről.
Bővebben...

Sósav szivárgás Balatonfűzfőn

Sósav2011. április 30-án szombaton délelőtt 11 órakor riasztották a balafonfűzfői tűzoltókat, mert a Nitrokémia Ipari Park területén negyven ezer literes tartálykocsiból sósav szivárgót. A vizsgálatok során a vasúti rendezőben várakozó tartály elöregedett, és emiatt jutott ki a veszélyes anyag a környezetbe. A tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei meggátolták a sósav tovább jutását.
Bővebben...

A külföldi és a magyar vendégek is hiányolják, a környékbeli termékeket a Balaton partjáról

HalpiacAz osztrák és német turisták meglepődnek, hogy a Balaton partján nincs egyetlen halpiac sem, és ezt mi magyarok sem nagyon értjük, mivel lenne rá kereslet. Valamikor régen a Balaton elképzelhetetlen volt a friss, ízletesen megsütött keszeg nélkül, ma pedig szinte csak tengeri halakat árulnak a sütödékben. Nagyon sokan keresik a természetes, bio őstermelői termékeket.
Bővebben...

5. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>