2020. Január 25., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi...

És a többi...

A tavaszi esőzés segíthetne a Balatonon..

BalatonA rendkívül kevés csapadék miatt a Balaton vízszintje újra sekély lett. Sajnos a tél sem hozott komoly vízmennyiséget, hiszen a hó mennyiség is kevés volt. A Balaton hivatalosan mért vízszintje harminc centiméterrel kevesebb, mint ilyenkor várható lenne.
Bővebben...

Március 22. a Víz Világnapja

VízA Víz Világnapja alkalmából a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága szeretettel azokat az érdeklődőket, akik egy kellemes tavaszi túrán részt szeretnének venni. A túra célja a Hévízi-tó Természetvédelmi Terület élővilágának megfigyelése.
Bővebben...

A „vörös kakas” a Balaton mellett pusztított

Ég a nádasVasárnap késő este Szigliget és Badacsony környékén ismeretlen okból meggyulladt a nádas. A tűz következtében kétszázötven hektáron pusztult el a nádas,- a tüzet a badacsonytomaji, keszthelyi és ajkai tűzoltók hétfő hajnalra megfékezték.
Bővebben...

Március 15-én indul a nosztalgiahajó

CsongorEgy újabb program azoknak, akik március 15-én a városba látogatnak. Ezen a hosszú hétvégén Balatonfüredre érkezik a Csongor nosztalgia hajó, mellyel kedvezményesen ki hajózhatnak a Balatonra.
Bővebben...

Veszélyes a Balaton jege

Balatoni jégAz idő felmelegedése miatt a balatoni korcsolyapályák bezárásra kerültek. Igaz szombaton még hatalmas tömeg korcsolyázott a Balaton, de a meleg miatt sok helyen már tócsák keletkeztek rajta, ezért a jégre menni tilos!
Bővebben...

Viharos erejű szél tombol Veszprém megyében

VeszprémA hófúvások miatt, csütörtök reggel lezárták Veszprém megyében lévő, Hárskút és Lókút közötti útszakaszt. Továbbá baleset miatt a Bakonyban lévő 82-es utat is lezárták,- pótkocsis teherautó mentése folyik.
Bővebben...

Drága csúszkálás a Balaton jegén: Hummerek a vízben

Hummer a vízbenA Balatonakarattyai strandra gazdagék Hummerrel mentek csúszkálni, de sajnos a jég nem bírta el, a egyenként háromtonnás terepjárókat, így a vízben találták magukat. A drága autókkal való csúszkálást, hét húsz év körüli fiatal követte el.
Bővebben...

Leáll a kompjárat a Balatonon

KompHolnaptól leáll a kompjárat a Balatonon. Az elmúlt napok igen kemény időjárása miatt, a Balatoni Hajózási Zrt.(BAHART) úgy döntött, hogy ma délután 17 órakor indítják az utolsó kompjáratot a Balatonon.
Bővebben...

A Családsegítő Szolgálat Alsóörsön, Balatonalmádiban és Balatonfűzfőn melegedőt alakítottak ki

MelegedőA meteorológiai előrejelzése szerint, rendkívül hideg napok várhatók. Alsóörs Község Önkormányzata arra kér Ezért az Alsóörsi, Balatonalmádi és Balatonfűzfő Önkormányzat arra kér mindenkit, hogy mindenkit, hogy a következő napokban különösen figyeljenek egymásra, az idősekre és a fedél nélküli emberekre!
Bővebben...

2. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>