2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Tavaszi menetrend szerint jár a Balatoni komp

Balatoni KompMost már megállíthatatlanul tör előre a tavasz, és a tél végérvényesen visszavonul.  Nem is olyan rég még arról adtunk hírt, hogy megindult a komp járat a Balatonon. Most pedig egy újabb hírrel szolgálhatunk, - miszerint a balatoni komp a tavaszi menetrend szerint közlekedik.
Bővebben...

Újra kompolhatunk a Balatonon

Balatoni kompMár olvad a Balaton jege, ezért mától Szántód és Tihany között megindult a kompjárat. Persze a jég még nem olvadt fel teljesen, de a komp útvonalán az áramlat gyorsabbá teszi az olvadást.
Bővebben...

Torkoskodni a Balatonnál lehet!

Torkos csütörtökA Torkos Csütörtök napja, idén február 23-án, lesz. A Balaton mellett lévő éttermek vállalják, hogy ezen a napon a hozzájuk betérő vendégek, az étel és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt kapnak.
Bővebben...

Veszélyes a Balaton jege

Balatoni jégAz idő felmelegedése miatt a balatoni korcsolyapályák bezárásra kerültek. Igaz szombaton még hatalmas tömeg korcsolyázott a Balaton, de a meleg miatt sok helyen már tócsák keletkeztek rajta, ezért a jégre menni tilos!
Bővebben...

Viharos erejű szél tombol Veszprém megyében

VeszprémA hófúvások miatt, csütörtök reggel lezárták Veszprém megyében lévő, Hárskút és Lókút közötti útszakaszt. Továbbá baleset miatt a Bakonyban lévő 82-es utat is lezárták,- pótkocsis teherautó mentése folyik.
Bővebben...

5. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>