2019. Szeptember 15., Vasárnap

Útvonal: Címlap

Balatonvilágos Somogy megyéhez fog tartozni

BalatonvilágosEz év január 29-én népszavazást tartottak Balatonvilágoson, azért hogy a település megyét váltson. Az akkori szavazás érvénytelen lett, mert a részvétel nem érte el a szükséges 50 százalékot. Ennek ellenére Balatonvilágos folytatta a törvény által engedélyezet megyeváltás folyamatát.
Bővebben...

A Föld Órája: Mozgalom a Földért

Föld órájaEbben az évben immáron hatodik alkalommal rendezik meg az egyik legnagyobb környezetvédelmi esemény, a Föld Óráját. Minden év márciusának utolsó szombatján a megrendezésre kerülő nemzetközi eseménnyel, arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy egy órára kapcsolják ki a lámpáikat és az elektromos berendezéseiket.
Bővebben...

A tavaszi esőzés segíthetne a Balatonon..

BalatonA rendkívül kevés csapadék miatt a Balaton vízszintje újra sekély lett. Sajnos a tél sem hozott komoly vízmennyiséget, hiszen a hó mennyiség is kevés volt. A Balaton hivatalosan mért vízszintje harminc centiméterrel kevesebb, mint ilyenkor várható lenne.
Bővebben...

Forgalomban a Balatoni Korona

Balatoni KoronaNavracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, ünnepélyesen forgalomba helyezte a Balatoni Koronát. Az utalvány kibocsájtója a Balatoni Korona Zrt., melyet hét település önkormányzata hozott létre a megyei iparkamerával és a Kinizsi Bankkal karöltve: Veszprém, Várpalota, Balatonfüred, Litér, Tihany és Nemesvámos.

Bővebben...

Balatonfüredi kirakodóvásár

BalatonfüredBalatonfüreden is lesz piaca,- a vásárcsarnok előtti téren április 15-től minden vasárnap kirakodó vásár várja az arra látogatókat. A szervezők lehetőséget szeretnének adni az őstermelőknek, kereskedőknek, és termékkészítőknek arra, hogy bemutassák, illetve eladhassák termékeiket.
Bővebben...

4. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>