2019. Május 21., Kedd

Útvonal: Belföld

Belföld

Leáll a kompjárat a Balatonon

KompHolnaptól leáll a kompjárat a Balatonon. Az elmúlt napok igen kemény időjárása miatt, a Balatoni Hajózási Zrt.(BAHART) úgy döntött, hogy ma délután 17 órakor indítják az utolsó kompjáratot a Balatonon.
Bővebben...

A Családsegítő Szolgálat Alsóörsön, Balatonalmádiban és Balatonfűzfőn melegedőt alakítottak ki

MelegedőA meteorológiai előrejelzése szerint, rendkívül hideg napok várhatók. Alsóörs Község Önkormányzata arra kér Ezért az Alsóörsi, Balatonalmádi és Balatonfűzfő Önkormányzat arra kér mindenkit, hogy mindenkit, hogy a következő napokban különösen figyeljenek egymásra, az idősekre és a fedél nélküli emberekre!
Bővebben...

Még közlekednek a kompok a Balatonon

Balatoni kompA Balaton keleti és nyugati oldalon beállt a jég, ennek ellenére a kompok továbbra is menetrendszerűen közlekednek, - mert Szántód és Tihany között még jégmentes a tó vize.
Bővebben...

Átadták a Balatonfüredi Yacht Club felújított belső kikötőjét

KikötőA hétvégén ünnepélyes keretek között átadásra került Európa egyik legrégebbi vitorlás klubjának belső kikötője. Január 28-án ünnepélyes keretek között adták át  az idén 145. születésnapját ünneplő Balatonfüredi Yacht Club kikötőjét.
Bővebben...

Aratják a nádat a Balatonon

NádaratásValamikor régen és mai is, két fontos tevékenység volt a Balatonon: az egyik a nádaratás a másik a halászat.  A nádaratás csak akkor lehetséges, ha Balaton jege már beállt. Az idei tél egész idáig nem igazán kedvezett- e munkálatoknak, mert a Balaton nem fagyott be.
Bővebben...

Hízik a Balaton jege

BalatonA szombati napsütés a kellemes hideg sokakat kicsábított a Balaton partjára. A téli sportok szerelmesei árgus szemekkel figyelik a jeget,- alig várják, hogy a korcsolyázásnak hódolhassanak.
Bővebben...

Balatonvilágos lehet, hogy elhagyja Veszprém megyét

BalatonvilágosBalatonvilágos polgárai, vasárnap dönthetnek arról, hogy Balatonvilágos ezen túl Veszprém megyéhez, vagy Somogy megyéhez tartozzon. Balatonvilágos független polgármestere Fekete Barnabás, már 2007-ben szeretet volna megyeszékhelyet váltani.
Bővebben...

Elindultak a nyomdagépek!

Balatoni koronaA mai napon megindultak a nyomdagépek, elkezdték nyomtatni az észak-balatoni térség helyi pénzét, a Balatoni Koronát. A pénz várhatólag március végén kerül forgalomba.
Bővebben...

Kéményseprési díj emelkedése

KéményseprésVeszprémben a decemberben összeült közgyűlés elfogadta a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. javaslatát VKSZ), miszerint 2012. január elsejétől nettó 4,9 %-kal emelnék a kéményseprés díját.
Bővebben...

4. oldal / 11

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>