2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Villámgyorsan apad a Balaton

BalatonRég nem látott alacsony vízállást ért el a Balaton: jelenleg 55 centiméter a vízszintje, ami miatt már a hajózás és a kompközlekedés is veszélybe kerülhet.
Bővebben...

Hattyúkat gyűrűztek a Balatonnál

BalatonA kétnapos Hattyú Road Show keretében tizenegy helyszínen összesen 59 hattyút gyűrűztek meg a Balaton körül augusztus 8-án és 9-én.
Bővebben...

Balatonalmádi: A Strandok éjszakája

Strandok éjszakája2012. augusztus 10-n, rendezik meg a Strandok éjszakáját. A hazai gyógyfürdők illetve strandfürdők harmadik alkalommal várják vendégeit egy kis éjszakai fürdőzésre. 2012-n 36 magyarországi gyógy, élmény, és strandfürdő csatlakozott a rendezvényhez, köztük a balatonalmádi Wesselényi strand is.
Bővebben...

Egy túra Almádin és az időn át

Balatonalmádi mozdonyBalatonalmádiban a „Kék háromszöggel” jelzett körülbelül 6 km-s Vörös Homokkő Tanösvényt, a várost bemutató körutat, nagyjából három óra alatt tehetjük meg. 
Bővebben...

Fél méteresre csökkenhet a Balaton vízszintje

VízszintA tó jelenlegi átlagosan 74 centiméteres vízszintje a nyár végére 50-55 centiméterre csökkenhet. „Már a mostani átlagos vízszint is alatta van az ilyenkor szokásos minimális szabályozási sávnak.”
Bővebben...

3. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>