2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Füredi Tavaszi Fesztivál

Füredi Tavaszi FesztiválBalatonfüred Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és családját a Füredi Tavaszi Fesztivál rendezvényeire. A rendezvény fővédnöke: Hammerstein Judit kultúrpolitikáért felelős helyettes államtitkár.
Bővebben...

Biciklis település-bejárást tartott a gyenesdiási polgármester

GyenesdiásGál Lajos, Gyenesdiás polgármestere május első hetén kerékpáros település-bejárásra indult a nyugat-balatoni üdülőfalu gyermekképviselő-testületének tagjaival. A bejárás célja, hogy a gyerekek megmutassák a településvezetésnek, hogy az ő szemszögükből mitől lehet a családbarát üdülőfalu még vonzóbb a gyermekek számára.
Bővebben...

Budapesti Infópont…

InfópontTurisztikai érdekesség fogadta azokat, akik Tihany-termékek után érdeklődnének. Budapesten a Batthyány utcában (buszparkolóval szemben) megnyílt az Infópont üzlet, melyben turisztikai információkat, tihanyi-termékeket, süteményeket, üdítőitalokat lehet kapni.
Bővebben...

Aki szereti a Balatont, az Pünkösd vasárnapján „ölelje” át!

BalatonNépszerűsítő akció a Balatonért. A szegedi Balatonikum Egyesület Karnyújtásnyi Balaton címmel, népszerűsítő akciót szervez. Ahhoz, hogy Pünkösd vasárnapján ez megvalósulhasson, 250 ezer emberre lenne szükség. Ezzel a programmal világrekordot szeretnének felállítani,- mellyel azt szeretnék tudatni, hogy a Balaton mindenkié!
Bővebben...

Újra nyit a füredi piac

Füredi PiacA vásárcsarnoki tér idén is várja a termelőket, piacozókat, kirakodni vágyó árusokat. Szombaton reggel újra hangos lesz a piactér, megérkeznek a bioélelmiszert, bort, pecsenyét, használtcikkeket is áruló vásározók. A szombati napot a szervezők azért választották, mert úgy vélik, hogy ezen a napon sokkal többen látogatnak ki a piacra, s nagyobb lesz az érdeklődés és a forgalom.
Bővebben...

2. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>