2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Alternatív útvonalak autóval a Balatonra, és vissza Budapestre!

M7 dugóA folyamatos dugók, torlódások és az erős forgalom miatt úgy döntöttünk, hogy eddigi tapasztalatainkat összegyűjtve, próbálunk segíteni a kényelmesebb lejutásban Budapestről a Balatonra, és vissza. Több lehetőséget is felvázolunk a legkülönfélébb szituációk kezelésére, de természetesen mindenre mi sem tudunk megoldást nyújtani.
Bővebben...

Királynő a királynőnek

Anna bál2010. július 25-án Kocsis Korina lett a 185. Anna bál szépe. A „Bálok bálja”- nak tavalyi győztesét néhány kérdés erejéig faggattuk az elmúlt egy év tapasztalatairól. Az ifjú hölgy nagyon kedvesen és közvetlenül válaszolt nem csak az általunk, de a televízió és más médiák képviselői által feltett kérdésekre.
Bővebben...

Szobrot emelnek Ronald Reagannek Budapesten

RonaldAz amerikai elnök születésének 100 évfordulója alkalmából 2,2 méter magas szobrot állítanak Ronald Reagan tiszteletére Budapesten, a Szabadság téren. A bronzszobor készítője Máté István művész, az alkotást a Magyarországi Ronald Reagan Emlékbizottság állíttatta.
Bővebben...

Ma reggel rengett a Föld Magyarországon

FöldrengésHazánkban is mozgott a Föld. 2011. 07. 11-n hétfőn reggel röviddel 8 óra után földrengést észleltek Magyarországon. A Georisk Földrengés Mérnöki Irodánál a földrengést mérő szakemberek szerint a rengés erőssége 3,7-es volt, és a rengés középpontja Oroszlánytól délkeletre lehetett, a Vértesi Tájvédelmi Körzet területén.
Bővebben...

Kitört a dinnyebotrány

DinnyeA hírek alapján állítólag itthon csak magyar dinnye kapható, de sajnos ez egyáltalán nem igaz. A tapasztalat az, hogy az áruházakban nem találkozunk hazai dinnyével, helyette túlérett külföldi dinnyét tukmálnak a vásárlókra. Ezzel az olcsó és rossz minőségű gyümölcs árusításával, elveszik a vásárlók vásárlói kedvét, de nagyon sokat ártanak a hazai termelőknek is.
Bővebben...

9. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>