2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

A mai hatvanasok túladnak a balatoni nyaralóikon

Eladó ingatlanokA Balatoni ingatlanokba egy újabb generáció „érkezik”, mivel a hatvanas éveiben járó tulajdonosok túladnak a nyaralóikon. Megfigyelések szerint a Balaton északi részén 30-40 százalékban, Győr-Moson-Sopron területéről érkeznek a nyaralók felvásárlói. Azok, akik most vásárolnak balatoni nyaralókat azok most sokkal olcsóbban jutnak hozzá, mivel az elmúlt négy év alatt 20 százalékkal esett az ingatlanok árai.
Bővebben...

Balatonfüred: „csendrendelet”

CsendrendeletBalatonfüreden a képviselő-testület tagjai, a Zajmentes napok bevezetéséről döntöttek. Az úgy mond „csendrendelet” kimondja, hogy a Veszprém megyei város belterületén hétköznap 20 órától másnap reggel 7 óráig, vasárnap és ünnepnapokon egész nap, az idegenforgalmi szezonban június 1. és augusztus 31. között pedig minden nap a déltől háromig tartó "csendes pihenő" időszakában tilos minden olyan készülék üzemeltetése, amely kellemetlen, zavaró hangot ad.
Bővebben...

Cél, a Balatoni vasútvonal

Balaton - vonatA Balaton körüli vasúti fejlesztésekről előreláthatólag komplex megvalósíthatósági tanulmány készül. A Balatoni Fejlesztési Tanács (BFT) javaslatait, a következő két-három év tervei már papíron szerepelnek. Az összeállítóinak előre meghatározott kérdésre kellene megtalálniuk a választ.
Bővebben...

Új kompjárat indulhatna, Badacsony-Fonyód között

Kompjárat a BalatononA tervek szerint új kompjárat indulhat Badacsony és Fonyód között. Szakemberek hamarosan megvizsgálják, és kiértékelik, hogy műszaki, gazdasági és környezeti tevékenység szempontjából lehet-e a járatot indítani. Természetesen azt is meg kell vizsgálni, hogy gazdaságos lehet-e a komp üzemeltetése.
Bővebben...

Várható-e az üzemanyag árak csökkenése?

OlajárakSzinte minden héten sokkoló hatásként ért bennünket, az üzemanyagok árainak emelése. Most a dollár gyengülésének köszönhetően előfordulhat, hogy üzemanyagok árai csökkenhetnek. Az észak-afrikai zavargások, és a líbiai összecsapások felfelé hajthatják az olaj világpiaci árát, melyet az ázsiai túl kereslet így is magasnak tart.
Bővebben...

11. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>