2019. Július 22., Hétfő

Útvonal: Címlap

Jótékonysági koncert Balatonalmádiban: Japán javára

BortárA japán szökőár katasztrófáról az utóbbi napokban kevés hírt ad a média, de a helyzet továbbra is rendkívül súlyos. 220 ezer ház semmisült meg vagy károsodott olyan mértékben, hogy újjá kell építeni. Ez megfelel annak, mintha megyénket és még a Balaton régiót teljesen eltörölte volna egy rettenetes erő a föld színéről.
Bővebben...

Sósav szivárgás Balatonfűzfőn

Sósav2011. április 30-án szombaton délelőtt 11 órakor riasztották a balafonfűzfői tűzoltókat, mert a Nitrokémia Ipari Park területén negyven ezer literes tartálykocsiból sósav szivárgót. A vizsgálatok során a vasúti rendezőben várakozó tartály elöregedett, és emiatt jutott ki a veszélyes anyag a környezetbe. A tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei meggátolták a sósav tovább jutását.
Bővebben...

Balatonalmádi fejlesztésekkel készül a 2011 -es turista szezonra

BalatonalmádiAz euBalaton.hu - OnLine média portál szerkesztői csapata szeretne egy tanulmányt készíteni, amelyben bemutatja, hogy a Balaton körüli települések milyen infrastrukturális és egyéb fejlesztésekkel készülnek a 2011-es nyári szezonra. Balatonalmádi város önkormányzatának turisztikai referense, Viktor Zsuzsanna kitöltötte kérdőívünket. A feltett kérdésekre adott válaszokból egyértelműen kiderül, hogy a Balaton parti város a közutak és a közterületek fejlesztésével szeretné mind az állandó lakosok, mind pedig a városba érkező turisták komfort érzetét növelni.
Bővebben...

Egy újabb reménytelen állásbörze Balatonalmádiban?

ÁllásbőrzeÚjra eltelt egy év, és Balatonalmádiban a Kulturális Központ és Könyvtárban (Balatonalmádi, Városház tér 4.) a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Balatonalmádi Kirendeltsége 2011. május 3-án 9.00 órai kezdettel állásbörzére invitálja azokat, akik nem rendelkeznek munkahellyel.
Bővebben...

Balatonfüreden, megújulva nyílik a vásárcsarnok

BalatonfüredNégy hónap után, felújítva, megszépülve várja a vásárlókat a balatonfüredi vásárcsarnok. Április 20-án, szerdán, reggel 6 órától újra látogatható lesz a piac, mely több szolgáltatással, nagyobb kínálattal, pl. a pecsenyesütő és a látványpékség megjelenésével várja a megnyitást. Egy nagyon fontos dolgot kell, hogy megemlítsünk, még pedig azt, hogy a piacon újra lehet halat vásárolni.
Bővebben...

10. oldal / 16

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>